WOCLINKINTROWOC | World Orienteering Championships
WOCLINKINTROWTOC | World Trail Orienteering Championships
WOCLINKINTROROC | Rocky Orienteering Circus
stromstadk banner tanumk banner oringen banner woc
Nu är det betstämt och vi kommer att känna oss väldigt trygga. Det blir Emit/EQ Timing som får stå för stämplingssystemet under VM. 

Under måndagen gjorde arrangören för hemma-VM klart med leverantör av stämplings- och tidtagningssystem. Ett avtal har undertecknats med Emit/EQ Timing. "Väldigt skönt att ha den här viktiga biten på plats", säger Mats Blom, tävlingarnas generalsekreterare.

Med åtta månader kvar till hemma-VM i orientering faller den ena pusselbiten efter den andra på plats. Nu har arrangören slutit ett samarbetsavtal med Emit/EQ Timing som kommer att leverera stämplings- och tidtagningssystem till samtliga VM-discipliner i orienteringslöpning.

 - Vi har gjort en upphandling under hösten och varit i kontakt med ett antal leverantörer. Det har funnits flera bra anbud men i slutändan föll valet på Emit/EQ Timing, säger Mats Blom.

- För mig känns det jätteskönt att ha det här avtalet i hamn. Nu vet vi vad vi ska jobba med och hur vi går vidare. Under våren kommer vi att ha ett antal tävlingar där vi testar systemen i skarpt läge och vi inom organisationen ska få en bra utbildning. Vi kommer att känna oss väldigt trygga när VM väl ska avgöras, avslutar VM-generalen.

IMG 2820 IMG 2815

    emitEQT Logo Mork web

 

15-12-22